'Jemi të gjithë në këtë së bashku' ndaj COVID-19! Ndërtesa më e lartë në Dubai flet shqip

28 Mars, 17:16

Në një kohë kur e gjithë bota po përballet me pandeminë e koronavirusit dhe qytetet në të gjithë botën janë kthyer në 'fantazmë' nuk kanë munguar veprimet sensibilizuese dhe motivuese për të gjithë njerëzit, që tashmë çdo gjë që ndodh përreth tyre e ndjekin nga ekranet e tyre të kyçur në banesa.

Një gjest motivues dhe plot shpresë vjen nga Dubai, ku ndërsa më e lartë e saj, Burj Khalifa, ka vendosur të 'flasë' në të gjitha gjuhët e vendeve botës të prekura nga koronavirusi, mes tyre edhe shqip

Kategori të tjera