Jo vetëm det! Turistët e huaj preferojnë edhe lumenjtë shqiptarë! Kanoe, rafting dhe kajak në lumin Drin

23 Qershor, 14:57

Vëmendjen kryesore të turistëve vijon ta mbajë bregdeti, por vitet e fundit të huajt po vizitojnë gjithnjë e më tepër edhe zonat malore. Të shumtë ata që preferojnë të ushtrojnë sporte ujore në lumin Drin, i vetmi që ka mbetur njësoj si 30 vjet më parë