‘Kam qenë duke u nda me gruan’, banori i Thethit i drejtohet Ramës pasi merr certifikatën e pronësisë: Më solle pajtimin dhe unitetin

30 Qershor, 14:56

Zef Bari është një nga banorët e Thethit që mori dy certifikata pronësie nga kryeministri Edi Rama. Po ashtu, ai pritet të përfitojë edhe nga falja e gjobave për ndërtim pa leje, siç e paralajmëroi kryeministri Rama.