Kamioni humb ekuilibrin dhe përfundon mbi shtëpi

12 Shtator 2019, 10:59

Një aksident i çuditshëm ka ndodhur në Alban të Ontarios, ku kamioni ka humbur ekuilibrin dhe ka përfunduar sipër një shtëpie. 

Gjatë rënies mbui shtëpi kamioni është lëshuar mbi telat e energjistë elektrike por nuk ka shkaktuar dëmtime.Sipas Global News, fatmirësisht në shtëpi nuk kishte pasur njerëz dhe shoferi 24-vjeçar është në gjendje të mirë.

Kategori të tjera