Karnavalet e Brazilit zbresin në Vlorë, samba e kostume shumëngjyrëshe! Spektakël për vendasit e të huajt

30 Qershor, 15:38 | Përditesimi i fundit: 2024-06-30 17:25:31

Balerina që kërcejnë samba, kostume shumëngjyrëshe, zbukurime pa fund dhe shumë muzikë. Nuk jemi në Brazil, por në qytetin e Vlorës, i cili mbrëmjen e së shtunës u gjallërua nga Karnavalet Braziliane, të cilat organizohen në kudër të Javëve Kulturore Ndërkombëtare.