Kavajë, militantët e PD ultimatum policisë Lironi KZAZ së deri në orën 1600, 'nëse arrini ta mbaroni

19 Qershor, 09:57

Demokratët e Kavajës janë mbledhur para KZAZ-së ndërsa i kanë lënë afat deri në orën 16.00 të ditës së sotme për të larguar dokumentet në të kundërt do të sulmojnë. Report Tv sjell pamjet e momentit kur demokratët dhe militantë të opozitës së bashkuar janë mbledhur para KZAZ-së.

Kategori të tjera