'KËNDI I EKSPERTIT'/ Fadil Kepi: Pagesa e papunësisë, kushtet për ta përfituar

5 Prill 2019, 09:46 | Përditesimi i fundit: 2019-04-08 06:37:32

Në emisionin “Këndi i Ekspertit” në Report TV, të drejtuar nga gazetarja Valbona Mhilli, në rubrikën “Pensioni im”, si çdo javë ishte i ftuar Prof. Dr. Fadil Kepi. Eksperti i mirënjohur i problematikave të pensioneve ka folur këtë javë për pagesën e papunësisë. Profesor Kpi ka sqaruar se çfarë është pagesa e papunësisë dhe cilat janë kushtet për ta përfituar këtë pagesë. Po kështu ai ka sqaruar edhe se çfarë dokumentesh duhen paraqitur për të përfituar pagesën e papunësisë. Më pas eksperti ynë u është përgjigjur pyetje live nga qytetarët në Report TV për problematika të ndryshme që ata kanë rreth çështjeve të pensioneve.

Programe të tjera

Shiko të gjitha