Këndi i Ekspertit/ Pensionet, veç viteve të punësimit çfarë njihet tjetër si vjetërsi pune

12 Prill 2019, 08:17

Në emisionin “Këndi i Ekspertit” në Report TV, të drejtuar nga gazetarja Valbona Mhilli, në rubrikën “Pensioni im”, si çdo javë ishte i ftuar eksperti i mirënjohur i problematikave të pensioneve Prof. Dr. Fadil Kepi.  Eksperti ynë ka folur këtë javë për shumë problematika. Fillimisht ai ka sqaruar se çfarë është testamenti dhe më pas nëpërmjet pyetje live nga qytetarët në Report TV, Profesor Kepi është dalur duke sqaruar disa problematika të ndryshme rreth çështjeve të pensioneve. Ku ndër to ai ka sqaruar se çfarë duhet të kenë parasysh qytetarët për llogaritjen e viteve të punësimit e sidomos se çfarë tjetër u njihet si vjetërsi pune veç viteve normale të punësimit, si përshembull: koha e shërbimit ushtarak, lejet e lindjes etj.

Programe të tjera

Shiko të gjitha