Kërkesa e veçantë e vlonjatit: Në farmaci të shitet edhe tru për këtë popull se ka ikur nga duart

8 Shkurt, 11:39

Një qytetar nga Vlora që u bë pjesë e programit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv kishte një kërkesë të veçantë. Ai tha se në farmaci duhet të shitet edhe tru për popullin se ka ikur fare nga mendtë. Sipas tij faji për shtimin e rasteve është i vetë qytetarëve që duhet të respektojnë masat pasi çdo gjë e kanë në dorë vet.

Programe të tjera