“KOKËPALARË dhe pasurinë marramendëse”, beratasi MESAZH direkt Metës për DREJTËSI nga populli

14 Shtator, 10:27

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues nga Berati uroi nxënësit për sukses në vitin e ri shkollor. Por zotëria më pas kishte edhe dy fjalë dhe një mesazh të drejtëpërdrejtë për Presidentin Meta. Ai tha se për fjalën kokëpalarë dhe pasurinë marramendëse që ka vënë kreu i shtetit duhet të presi edhe drejtësi nga populli.

Programe të tjera

Shiko të gjitha