Koncert në kohën e COVID-19/ Këngëtarët dhe spektatorët e shijojnë brenda flluskave plastike individuale

26 Janar, 17:16

SHBA- Në një kohë kur është thuajse e pamundur të ketë grumbullime njerëzish për shkak të situatës së COVID-19, një grup roku “The Flaming Lips”, në Oklahoma në SHBA ka mbajtur një koncert unik ku të ftuarit e kanë ndjekur atë brenda flluskave plastike individuale.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha