Konferenca e parë e teknologjisë në Tiranë - Të ftuar ideatorët e 'Egos', Kejvi Mici dhe Daniel Fusha

15 Prill 2019, 12:15 | Përditesimi i fundit: 2019-04-15 12:25:17

Për herë të parë në Shqipëri do të organizohet një nga konferencat më të rëndësishme siç është ajo e teknologjisë dixhitale novative në të cilën do të prezantohet “Egos”, lindja e saj, vizioni dhe bashkëpunime të projekteve në tërësi. Ideatorët Kejvi Mici dhe Daniel Fusha na treguan më shumë në lidhje me organizimin e kësaj konference.

Programe të tjera

Shiko të gjitha