Korçari vullnetar kthen lagjen në mozaik ngjyrash, pikturon rrugët dhe mbjell lule: Çdo ditë pastrojmë, njerëzit të mos hedhin as mbeturinat, as bishtat e cigareve

21 Shtator, 17:08

Një lagje në Korçë ndryshon nga të tjerat, rrugët janë të pikturuara dhe lulishtja  plot ngjyra. Pas kësaj pune të bukur qëndron Tomor Hoxha, i cili angazhohet vullnetarisht për qytetin. 

Kategori të tjera