Koronavirusi, imazhe nga sipër të qytetit fantazmë të Wuhan, aty ku 'lindi' vdekja

28 Janar, 14:22

Një video-dronë tregon se si qyteti kinez është pothuajse plotësisht i shkretë

Rrugët, zakonisht të mbipopulluara, tani janë të shkreta.

Coronavirusi ka transformuar qytetin e Wuhan, epiqendra e infeksionit të përhapur tashmë popthuajse në mbarë botën.

Qendrat tregtare dhe restorantet janë të mbyllura.

Supermarketet më të mëdha mbeten të hapura por lëvizja e makinave është bllokuar.

Shkollat dhe universitetet kanë pezulluar mësimin.

Kategori të tjera