Kreu i PD Lulzim Basha në meshën e Pashkëve në Kishën e Shna Ndout në Laç

21 Prill 2019, 14:58

Lideri demokrat Lulzim Basha ka shkuar këtë mëngjes në Kishën e Shna Ndout në Laç prej nga ka ndarë urime për besimtarët katolikë dhe gjithë shqiptarët, për kremtimin e Pashkëve.

Lutjet e tij në këtë ditë janë edhe për "çlirimin e Shqipërisë nga padrejtësitë" siç ai shprehet.

Kryetari i Partisë Demokratike në një video të shpërndarë Live në rrjetin social Facebook nga Kisha e Shna Ndout, ndan lutje që ngjallja e Krishtit të jetë edhe ngjallje shprese për Shqipërinë.

Me sytë nga Zoti tashmë, Basha lutet për çlirimin e Shqipërisë nga padrejtësitë, dhe bashkimin e tyre nën Perëndinë, për një Shqipëri të së ardhmes më të mirë.

Kategori të tjera