Kreu i Sindikatës: Policët e burgjeve diskriminohen. Pa mjete, pa uniformë, këpucë në 4 vite

1 Tetor, 21:34

Për shoqërimin e të burgosurve nëpër gjykata dhe në spitale, policët e burgjeve përdorin mjete të kaluar kohe dhe që janë jashtë funksionit. Kreut i sindikatës së shërbimeve pranë policisë së burgjeve, thotë për Report Tv se nëse nuk do të reagohet dhe do të vazhdojë e njëjta gjëndje do të nisin protestat

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera