Krimi MBRET, e verteta e HEDHUR në det e deri te lesheli e bëri POLITIKA, Zeneli reciton LIVE poezin

18 Korrik, 10:06

Zeneli nga Burreli u bë pjesë e programit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Zotëria është një nga ata telefonues që mendimet e tij i shpreh me vargje dhe sot ai bëri të njëjtën gjë duke recituar poezin që kishte përgatitur. Krimi mbret ndërsa e vërteta e hedhur në det e deri tek lesheli këtë vend e bëri politika. Dëgjojini të plota vargjet e Zenelit.

Programe të tjera

Shiko të gjitha