Rrëfim i Vlorës: Jeta ime në ISIS dhe pritjet pas kthimit në Kosovë

15 Tetor 2019, 13:28 | Përditesimi i fundit: 2019-10-15 13:47:41

Vlora (emri i vërtetë i njohur për redaksinë) ka shkuar në Siri shumë e re. 

Ajo ende ka frikë nga dora e zgjatur e ISIS.

Ndaj kushti për bisedë ka qenë që të mos prezantohet dhe t'ia ndryshojmë zërin.

Po çfarë mendon Vlora sot për shkuarjen e saj në Siri, si e ka përjetuar kohën e jetës në "Shtetin Islamik", vrasjen e dy bashkëshortëve, a ka parë edhe vetë vrasje dhe tmerre të kryera nga ISIS, si ka jetuar dhe çfarë ka ngrënë, a e ndjen veten fajtor për përfshirje në një luftë në vend të huaj, a është penduar, si e sheh jetën në të ardhmen...

Ndiqni rrëfimin eksluziv të Vlorës për DW. Me te kanë biseduar Esther Felden, Bahri Cani dhe Matthias von Hein.

Kategori të tjera