Kriza qeveritare në Itali, Conte kërkon mbështetjen e Senatit

14 Janar, 15:30

Partia Demokratike në Itali mblidhet sot për të vendosur se çfarë hapash do të ndërmarrë pas dorëheqjes së ministrave të Renzit.  Nëse kryeministri Giuseppe Conte nuk gjen mbështetje në Senat, qeveria e tij do të bjerë dhe vendi do të detyrohet të shkojë në zgjedhje të parakohshme.

Kategori të tjera