Kryeministri i Luksemburgut në Tiranë, zgjatet në majë të gishtave gjatë fotos zyrtare me Ramën

26 Gusht, 09:58

Kryeministri i Luksemburgut Xavier Bettel u prit me ceremoni shtetërore nga kryeministri Edi Rama. Teksa Rama dhe Bettel po bënin foton zyrtare, Bettel me humor u zgjat në majtë të gishtave për të arritur Ramën.

  •  

Kategori të tjera