'Ligji për presidentin' Meta kërcënon me shpërndarjen e parlamentit: Po deshën le ta provojnë dhe të mos dinë ku të futen

18 Shtator, 11:50

Presidenti Ilir Meta ka ashpërsuar tonet dhe ka kërcënuar në lidhje me ligjin për presidentin për të kufizuar disa nga kompetencat e tij, duke thënë se askush nuk e kërcënon atë dhe se nëse duan ta bëjnë do të shpërndajë parlamentin.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera