Lind te 'Mbretëresha Geraldinë' foshnja me peshën më të madhe në 10 vitet e fundit

8 Korrik, 16:44

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Albana Koçiu deklaroi sot se në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” ka ardhur në jetë fëmija me peshën më të madhe të 10 viteve të fundit