Luiza Gega fiton Medaljen e Artë në Algjeri, gafa e organizatorëve, ngatërrojnë himnin e Shqipërisë me atë të Libisë

2 Korrik, 17:58

Atletja shqiptare Luiza Gega fiton medaljen e Artë në Lojërat Mesdhetare të Algjerisë. Por suksesi i atletes nuk ka arritur të nderohet siç duhet për shkak të gafës së madhe të organizatorëve të cilët kanë ngatërruar himnin shqiptar dhe kanë transmetuar atë të Libisë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha