Lura 'luftë' me flakët, në rrezik disa banesa! Banorët apel për ndihmë

16 Shtator 2019, 22:09

Disa orë më vonë vatrat e zjarrit u aktivizuan sërish e rrezikojnë banesat. Ushtria ka punuar për shuarjen e zjarrit dhe pasi e ka shuar u largua. Janë evakuuar banorët që rrezikojnë nga zjarri 
Banorët e fshatit Vlashaj në Lurë bëjnë apel për ndihmë.

Kategori të tjera