Macron: Shqipëria ka bërë progres, por ka probleme me emigrimin

18 Tetor 2019, 15:05

Presidenti francez beson se Shqipëria po bën reforma të mëdha, por e lidh qëndrimin e tij kundër hapjes së negociatave për shtetin tonë dhe Maqedoninë e Veriut me faktin që më herët duhet reformuar vetë unioni, i cili ka në dorë tashmë shumë "patate të nxehta". Teksa vlerësoi progresin e bërë, nga ana tjetër, Macron ta se Shqipëria ka probleme me emigrimin. Procesi i zgjerimit duhet parë tha Macron - duke thënë se ka probleme të brendshme në BE.

  •  

Kategori të tjera