Maska në kushte shtëpie për flokë të yndyrshëm dhe të thatë

14 Maj 2019, 15:17

Kujdesi për flokët është gjithmonë i rëndësishëm dhe i nevojshëm për të gjitha llojet e flokëve. Shpesh ne e neglizhojmë përkujdesjen ndaj tyre, veçanërisht në kushte shtëpie. Por ekziston një numër i madh mundësish për realizimin e maskave të ndryshme me përbërës të thjeshtë dhe natyralë, të cilat mund t’I përgatisim lehtësisht me produkte që ne i kemi thuajse gjithmonë në shtëpitë tona. Parukierja Gena Petriti ju vjen në ndihmë me dy sugjerime maskash tërësisht natyrale për flokë të yndyrshëm dhe të thatë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha