Maskat më të famshme koreane për fytyrë 20 vjeçare / Gjithçka e keni në kuzhinën tuaj

26 Qershor, 12:16

Nuk është e nevojshme të blini maska për fytyrën në dyqan, kur ju mund të përgatisni në shtëpi disa maska të mrekullueshme me vetëm disa përbërës, të cilët ju i keni në kuzhinën tuaj. Niki dhe Albana në rubrikën “Bëje vetë” në Rreze Dielli përgatisin dy maska vere për hidratimin e fytyrës për çdo lloj lëkure, qoftë ajo e yndyrshme, mikse, e thatë apo delikate.