Matura Shtetërore, propozohet ndryshimi i nenit që ndalon rishikimin e notës! Vitin e ardhshëm nis procesi i rankimit të gjimnazeve të vendit

7 Korrik, 09:29 | Përditesimi i fundit: 2022-07-07 16:59:43

Duke filluar nga viti i ardhshëm të gjithë maturantët që do të kenë ankesa ndaj notës së marrë në provimet e Maturës mund të kenë mundësi që t’u rikontrollohet teza dhe tu rishikohet nota. Ndryshimi në nenin në Rregulloren e Maturës Shtetërore është propozuar në një takim që ministrja e Arsimit, Evis Kushi, ka zhvilluar me Komitetin e Maturës Shtetërore, mësues dhe drejtues të institucioneve arsimore.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha