Mbledhja e Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së/ Miratohen datat dhe vendimet e rëndësishme për sezonin e ri, kur nisin dhe përfundojnë kampionatet

30 Qershor, 12:34

Komiteti i Ekzekutiv i Federatës Shqiptare të Futbollit zhvilloi mbledhje dhe vendosi datat për kompeticionet kombëtare.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha