Me duar dhe këmbë, shikoni sa i gëzuar është Berisha kur sheh Kuvendin në tym e flakë

9 Nëntor, 13:00

Mjafton të shohësh këtë video, se si Sali BERISHA gëzohet dhe nuk përmbahet kur sheh Parlamentin në tym.