Me duar në kokë dhe e tronditur, gruaja e autorit merr vesh lajmin e vrasjes së 65-vjeçarit: Ç'na gjeti

7 Shtator, 20:42

Gruaja e Fatos Munellarit, autorit të vrasjes së 65-vjeçarit Safet Hyskollarin në Pogradec mori vesh lajmin mbi ngjarjen e rëndë nëpërmjet gazetarëve. Munellari vrau me thikë 65-vjeçarin pas një konflikti që paraprakisht dyshohet të ketë qenë për motive pronësie.

Kategori të tjera