Me infermierin për dore dhe e buzëqeshur, qytetarja lë spitalin: Më trajtuan shkëlqyer! S'ka si momenti kur del

3 Shtator, 12:09

Me infermierin që është kujdesur për 15 ditë për ditë, zonja nga Pogradeci ka dalë nga spitali 'Shefqet Ndroqi'. E buzëqeshur, ajo rrëfen se gjatë atyre 15 ditëve ka pasur momente të vështira, por nuk krahasohen me momentin kur ia del të të triumfosh. Ndërkohë, ka dhe një apel për qytetarët, për ata "skeptikë" që nuk besojnë te bluzat e bardha.

Kategori të tjera