Mesazhet që fshihen pas buzëkuqit / Të ftuara make up artist Ujvara Hajdari dhe ekspertja e Bon Ton Olesia Leço

20 Maj 2019, 12:40

Buzëkuqi përveçse është i preferuar nga shumica e grave dhe vajzave, në të njëjtën kohë fsheh edhe mesazhe të shumta. Domethënia e përdorimit të ngjyrave të ndezura, kur përdoret buzëkuqi i kuq dhe kur duhen tonalitete të tjera, çfarë personifikon buzëkuqi tek një grua dhe a duhet ta vemë në çdo rast, qoftë edhe në ceremonitë mortore? Gjithë këtyre pyetje i diskutuam me Olesia Leçon, eksperte Bon Ton dhe Ujvara Hajdari, make up artist.

Programe të tjera

Shiko të gjitha