Mirditë/ Tre fshatra pa rrugë dhe energji elektrike, banorët: Nuk i marrin në konsideratë ankesat tona!

23 Nëntor 2020, 21:17

Mungesa e rrugës dhe ndërprerja e energjisë elektrike kanë bërë që banorët e 3 fshatrave në Mirditë të braktisin gradualisht vendin e tyre. Kronika na njeh me shqetësimin e tyre.

Kategori të tjera