Mirëdita Mësuese - Mësimi 15

15 Korrik 2019, 12:58

Mësuese Anjeza vë në dukje dhe tërheq vëmendjen për zhdukjen e nyjes në tabelat disa emërtimeve të rrugëve, institucioneve, etj. Nëpërmjet një vëzhgimi të krahasuar, ajo fton të gjithë përdoruesit e gjuhës të jenë të kujdesshëm në shkrimin e nyjeve, që në gjuhën shqipe janë të emrave në rasën gjinore, të mbiemrave dhe të përemrave vetorë, të pacaktuar, dëftorë, etj. Si fjalë e huaj është zgjedhur “direkt/live”.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha