Mirëdita Mësuese - Mesimi 18

7 Tetor 2019, 13:17

Mësuese Anjeza trajton sot përdorimin e saktë të thonjëzave dhe dy pikave gjatë shkrimit të titujve të ndryshëm, apo edhe në fjali të ndryshme. Gjithashtu ajo ndalet edhe te përdorimi i njëkohshëm i tyre duke na saktësuar ligjëratën e drejtë dhe të zhdrejtë. Në vazhdim ju do të njiheni me disa nga fjalët që shqiptohen jo saktë gjatë përdorimit të tyre, si për shembull: përshkoj, përshkruaj, astronaut, shurdhim. E në mbyllje, fjalët e huaja të përzgjedhura për sot janë folja “abrogoj” dhe emri “apel”. Cilat janë fjalët shqipe që duhet t’i zëvendësojnë? Na ndiqni.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha