Mirëdita Mësuese - Mesimi 19

14 Tetor 2019, 10:59

Gjatë mësimit të sotëm mësuese Anjeza flet për drejtshkrimin e datave, vendosjen e pikave dhe jot ë vijave të pjerrëta kur ato shkruhen me numra dhe shkrimin e muajit me gërmë të vogël dhe jo më gërmë të madhe. Një rast tjetër që trajtohet, gjithmonë lidhur me shkrimin e datave është ai që lidhet me shkrimin e një vendi, pastaj të datës. Mësuese Anjeza flet dhe saktëson edhe shkrimin e rrugëve, shesheve, bulevardeve, shkollave, kur ato janë pjesë e emërtimeve dhe kur nuk janë. Si fjalë e huaj për sot është zgjedhur “konçiz”. Si gjithmonë mësuese Anjeza bën një shpjegim të shkurtër të saj, kuptimin dhe përdorimin dhe më pas sugjeron fjalën shqip dhe mënyrat e shqipërimit të thënieve të ndryshme.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha