Mirëdita Mësuese Mësimi 6

29 Prill 2019, 11:46 | Përditesimi i fundit: 2019-05-23 18:36:23

Në këtë pjesë të gjashtë të “Mirëdita mësuese” do të keni mundësinë të njiheni më mirë me përdorimin e saktë të përemrave ynë dhe jonë. Një tjetër gabim që haset shpesh është edhe përdorimi i foljes kam dhe jam në vetën e dytë të nurmit shumës, gabim të cilin mësuese Anjeza Shatku e sqaron më së miri. Keni qenë ndonjeherë përballë zgjedhjes së të shkruarit ShBA-së apo ShBA-ve? Mësuesja jonë na qartëson për këtë dilemë si dhe për të tjera të ngjashme si kjo. Sa i përket huazimeve nga gjuhët e tjera, mësuese Anjeza Shatku na tregon gjegjëset dhe përdorimet në shqip të fjalëve “rankoj”, “evitoj”.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha