Mirëdita Mësuese / Mësimi 2

1 Prill 2019, 15:17 | Përditesimi i fundit: 2019-05-23 18:38:37

Në pjesën e dytë të "Mirëdita Mësuese", fjalët e zgjedhura nga mësuese Anjeza Shatku janë "i, e gjelbër" dhe "mrekulli", që të dyja të hasura shpesh në komunikimin e përditshëm. Mësuese Anjeza na tregon gabimet më të shpeshta në shqiptim dhe shkrim, duke treguar edhe trajtat e sakta të përdorimit. Sa i përket huazimeve, mësuese Anjeza tregon gjegjëset në shqip të fjalëve "risk", "angazhim", "insistoj", "primar", "sekondar", "abuzim"

Kategori të tjera