'Moj Evropë, sa tu gjendëm s'na u gjende...' , Nuk ndalet Goliku i Bënçës për negociatat

19 Tetor 2019, 17:06

Grupi i këngës labe 'Bënça' është rikthyer përsëri me këngët e tyre kushtuar hapjes së negociatave. Pavarësisht se Evropa nuk i dha një 'Po' Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, 'Bënça' me në krye Golik Ali Jaupi vijon me thirrjen për negociatat.

Ajo që tërheq më shumë vëmendjen në këtë këngë, është vargu 'Moj Evropë, sa tu gjendëm s'na u gjende', duke nënkuptuar këtu se edhe pas përpjekjeve të Shqipërisë, përsëri vendimi ishte negativ

Kategori të tjera