'Mos më telefono', Altin Rrapaj i AKEP: Të dhënat personale nuk jepen vetëm nga kompanitë celulare

1 Tetor, 19:44 | Përditesimi i fundit: 2020-10-01 20:39:09

Të gjithëve na kanë shqetësuar telefonatat që vijnë nga kompanitë e ndryshme të marketingut, kur ne mund të jemi duke kryer një punë të rëndësishme është një numër i paregjistruar ose i panjohur që na merr dhe na ofron produktet. Ndërsa shpesh herë kemi pyetur veten se ksuh ua jep atyre të dhënat tona dhe të drejtën për të na telefonuar në çdo moment.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera