Mrekulli në kohë COVID-i, nëna nga Tirana, pa disa organe lind fëmijën e shëndetshëm

24 Korrik, 16:24

Përtej luftës dhe vështirësive prej më shumë se 5 muajsh me covid-in, jeta është e mbushur dhe me mrekulli dhe gjëra të bukura dhe rasti më i fundit ka ndodhur te materniteti “Mbretëresha Geraldinë”.

Kategori të tjera