‘Ndihemi me të çlirët’ gjimnazistët në Fier rikthehen në shkollë: Mësimi është më i rregullt

4 Maj, 17:15

Pasi qëndruan tre muaj në shtëpi, nxënësit e shkollave 9-vjeçare dhe të mesme janë rikthyer të gjithë në bankat e shkollës. Ata e kanë mirëpritur vendimin e Komitetit të Ekspertëve, pasi mësimi online ka krijuar mjaft boshllëqe në mësime. Ndjekim intervistat e realizuara sot në gjimnazin "Janaq Kilica" në Fier.

“Na kishte munguar. U rikthyem. Ndihemi më mire”, tha një nxënëse.

“Ndihemi më të çlirët. Mësimi është më i rregullt. Mësojmë më shumë. Gjithçka është më e qartë”, u shpreh një tjetër”, tha një tjetër.

“U rikthyem në bankat e shkollës pas një tre mujori që ishim online. Jemi rikthyer të gjithë. Mësimi bëhet me dy turne dhe respektojmë masat e COVID. 16 nxënës është klasa ime. Krahasim me online është më mirë, pasi jemi më pranë mësuesve dhe mësimi shpjegohet më mirë dhe më i saktë”, tregoi një tjetër.

Gazetari: Keni vështirësi që në pak orë i bëni të gjitha lëndët?

‘Vështirësi ka, por me mundim nga ana jonë dhe e mësuesve mundohemi që të ja dalim”, përfundoi nxënësja.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha