Ndoci nga SHBA-ja: Ça ka ndodhur këtu me vjedhjen e votës, të keqen e Shqipërisë

8 Nëntor, 08:41

"Nuk është zgjedhur akoma, sekretari i shtetit që është në fuqi deri më 20 janar nëpërmjet votimeve, avokati i gjyqtarit, bëhet numërimi i çdo vote, pastaj jepet përgjigja. Me këto që janë bërë në Amerikë këto radhë, të marrsha të keqen e Shqipërisë me vjedhjen e votës, 35 mijë të vdekur janë ngritur dhe kanë votuar nga e para. Ca nuk bëri Biden me djalin e tij për vjedhjen e votave", tha Ndoci.

  •  

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera