“Në Hagë të rrëfehen edhe politikanët shqiptarë” qytetari: Kanë mëkate, s’janë të pastër

10 Nëntor, 10:04

Përveç situatës së pandemisë ku është dakord me masat kufizuese dhe madje kërkon edhe ashpërsim të tyre një telefonues në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv foli edhe për gjyqet në Hagë. “ Në Gjykatën e Hagës të shkojnë të rrëfehen edhe politikanët shqiptarë sepse kanë bërë mëkate dhe nuk janë të pastër” ka thënë ndër të tjera zotëria.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha