‘Në Shqipëri kujtojnë vetëm të këqijat’, raportet mes Kadaresë e Agollit dhe takimi i fundit! Dritëroi: Pa kundërshtim s’mund ta duash tjetrin

3 Korrik, 08:38 | Përditesimi i fundit: 2024-07-03 08:59:25

Në rrjet po qarkullon një video e Ismail Kadaresë dhe Dritëro Agollit. Ky është takimi fundit mes dy shkrimtarëve vite më parë, pak pasi Kadare u kthye nga Franca për t’u vendosur në Tiranë.