Në Wuhan ku lindi vdekja, rrugë të shkreta në qytetin fantazmë ndërsa një kamion dezinfekton

25 Janar, 11:51

Rrugët e shkreta, një kamion që përhap dezinfektues dhe tymi i sprucimit që përhapet: kështu paraqitet Wuhan, qyteti kinez me 11 milion banorë, i vendosur në karantinë.

Prej këtu lindi vdekja shkaktuar nga koronavirusi misterioz.

Autoritetet kanë bllokuar transportin publik, aeroplanët dhe trenat kurse trafiku i makinave që largohen nga qyteti zgjatet e zgjatet…

Kategori të tjera