Nga Rama e deri tek Berisha, bindja e qytetarit: Ka ardhur ora të zhduken nga politika

11 Shkurt, 10:52

Më shumë se për pandeminë që gjithsesi e cilësonte shqetësim një zotëri që telefonoi në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv më shumë e kishte merakun tek politika. Ai tha se që nga Rama e deri tek Berisha ka ardhur ora që politikanët e vjetër të zhduken nga politika.

Programe të tjera