Ngatërrimi i himnit në Francë, Rudi Vata: Diskriminim e mosrespektim, nuk e di nëse ishte e qëllimshme

9 Shtator, 19:44

Ish-futbollisti i Kombëtares, në studion e Report Tv e ka quajtur një  diskriminim dhe një shenjë mos respekti ngatërrimin e himnit të Kombëtares tonë në ndeshjen kundër Francës.

Ai më pas ka thënë se edhe vetë lojtarët kanë pak faj pasi lejuan që të luhej himni i gabuar dhe reaguan shumë me vonesë.

"Për himnin u ndjeva i diskriminuar. Nuk e di nëse ishte e qëllimshme por dyshoj shumë. Në një kohë të tillë të bësh gabime të tilla. Federata francezë duhej të bënte një test. Ishte një shenjë mos respekti. Reagimi ishte me vonesë i futbollistëve. Ne reaguam shumë me vonesë. " ka thënë Rudi Vata.

Kategori të tjera