Ngjitet në skenë shfaqja 'Hedda Gabler', e ftuar aktorja Adriana Tolka

30 Janar, 15:23

Vjen për herë të parë në Tiranë premiera e Heda Gabler, Drama e jetës së vajzës së një gjenerali të famshëm. Një histori e një gruaje inteligjente, të paparashikueshme, një shpirti të cmendur që jeton brenda trupit të një shoqërie konservatore. Produksioni i Heddë-s disa pyetje. Por, çfarëdo pyetje që ngre ky produksion , na detyron të shohim kryevepren e Ibsenit me sy të freskët dhe të pranojmë se edhe në epokën e divorcit ka ende Hedda moderne të bllokuara në mënyrë të pafuqishme pa dashuri.

Programe të tjera

Shiko të gjitha